Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Részletek Elfogadom
Termékek Menü
   

Goldzone hűségpontrendszer szabályzata

        Ékszer Webáruház

Üzemeltető: Gábrics Kft.

Asz: 13656917-2-13

Tel: 06 1 272 0137, 06 1 272 0138

Th: 1042 Budapest, József A. u. 38.

www.goldzone.hu

A Goldzone Webáruház hűségpontrendszere 

I. Az Online hűségpontrendszer működése

 1. Az Online hűségpontrendszer tulajdonosa, lebonyolítója és üzemeltetője a Goldzone Webáruház – Gábrics Kft. 1042 Budapest, József A. u. 38. (a továbbiakban: Goldzone Webáruház)
 2. A Online hűségpontrendszerbe belépő Vásárlók a Goldzone Webáruház által üzemeltetett webes felületen keresztül (www.goldzone.hu) lebonyolított vásárlásaik után pontokat gyűjtenek a személyre szóló virtuális számlájukon.
 3. Az összegyűjtött pontokért a Vásárló a Goldzone Webáruházon keresztül a Goldzone Webáruház által árusított termékeket vásárolhatja meg kedvezményes áron. 

II.  Pontok számítása, pontszerzés, a szerzett pontok érvényessége

 1. Amennyiben bejelentkezett felhasználóként vásárol a Goldzone Webáruház felületén, úgy minden elköltött 100 Ft után jóvá fog írni a rendszer 1 hűségpontot. Szállítási díjra a rendszer pontot nem ír jóvá.

 2. 1 hűségpont 1Ft kedvezménynek felel meg, amely akár a következő vásárlásnál felhasználható.

 3. Fontos, hogy a rendeléseket mindig regisztrált felhasználóként, a profilba bejelentkezve tegye meg, ugyanis a rendszer csak ebben az esetben tudja jóváírni és gyűjteni a pontokat. Amennyiben erről megfeledkezne, a későbbiekben már nem lesz lehetőség a pontjai számának módosítására.

 4. A pontok megszerzése a megrendelés leadásával történik, de jóváírásuk csak a megrendelt termékek átvételével valósul meg, ha a rendelés állapota teljesített státuszba kerül. Az adott vásárlással megszerezhető pontok felhasználására csak az adott megrendelés átvétele után van lehetőség. A megszerzett pontokat 365 napon belül válthatja be.

 5. A megrendelő által át nem vett vagy lemondott megrendelések (ide tartozik a vásárlástól való elállás is) esetén pontjóváírás nem történik.

 6. Mindig a legrégebbi pontokat fogja levonni a rendszer.
  Könnyedén ellenőrizheti azt is, hogy eddig mennyi pontot gyűjtött, ha a Goldzone Webáruház jobb felső sarkában belép a profilba majd a fiókom menüpontba. Itt a lap alján találhatja majd a hűségpontokat jelölő táblázatot.

 7. Amennyiben a megrendelt termék(ek)et a vásárló reklamáció miatt juttatja vissza a Goldzone Webáruház-nak, úgy a Goldzone Webáruház egyedi elbírálás keretében jogosult mérlegelni, hogy az adott vásárlásáért ad-e pontot, vagy nem. 

 8. A hűségpontok nem válthatók készpénzre.

 9. A pontok átruházására nincs lehetőség, több felhasználónévvel gyűjtött pontok nem vonhatók össze.

 

III. A Online hűségpontrendszerben való részvétel

 1. A Online hűségpontrendszerben történő részvételre minden 18. életévét betöltött, Magyarországon lakóhellyel rendelkező, regisztrált természetes személy jogosult.
 2. Jogi személyek nem jogosultak az Online hűségpontrendszerben való részvételre.
 3. Az Online hűségpontrendszerben való részvétel a jelen Szabályzat automatikus elfogadását jelenti.
 4. A Online hűségpontrendszerben való részvétel a Vásárló szempontjából nem jár semmilyen hátránnyal, a pontok felhasználása önkéntes.
 5. A Online hűségpontrendszerben részt vevő vásárlók az info@goldzone.hu e-mail címre elküldött írásbeli rendelkezés alapján az Online hűségpontrendszerből bármikor kérhetik törlésüket, melyet a Goldzone Webáruház haladéktalanul, de legkésőbb 3 munkanapon belül végrehajt.

IV. Online hűségpontrendszer érvényessége

A Goldzone Webáruház Online hűségpontrendszere 2017.09.20. napjától leadott megrendelésekre vonatkozik és határozatlan időtartamú. A Goldzone Webáruház bármikor jogosult megszüntetni az Online hűségpontrendszert, amiről a regisztrált vásárlók részére értesítést küld.

V. Jog- és adatvédelem

A Online hűségpontrendszer és az Online hűségpontrendszerben résztvevő felhasználókra a  Goldzone Webáruházat üzemeltető Gábrics Kft. jogi, adatvédelmi és adatkezelési szabályzata vonatkozik.

Méret kereső:
Gyűrű mérete:
Karláncok mérete:
Lánc mérete: